Want your
own Fotopage?








 


By: Helwa Manchester

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 24-Feb-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Aktiviti Helwa-demo hias kek

Demo hias kek
aktiviti helwa
begitu teliti puan guru kita
selesai baca yassin
lepas nie mesti brthday cake zulaikha mcm kat kedai you!!!
pengerusi helwa...ucu
hasil keras tangan anak murid....
nie hasil halus tangan puan guru
tak sempat nak hias kek labu
gentel jgn tak gentel....
dah jadi bunga
menu utama...mee goreng
antara
juadah
yang di ngap
begini cara buat icing yer puan2....
begitu tekun anak2 murid mendengar
puan saadah...eh..dah bertukar anak pulak!!
aktiviti last minute...demo pakai tudung ala2 wardina
anggunnya...kena beli tudung tu kak mona...
kcda masukkan butter
Aktiviti Helwa

Tempat:60 galsworthy
Masa:2.00- 4.30 ptg
Agenda:1.Membaca yassin khas untuk dr emma yang berada di HDU (Semoga cepat sembuh...amin)
2.Suai kenal ahli helwa yang baru datang ke manchester
3.Perlantikkan beberapa ajk baru(tolong tulis ...sbb fizah tak tahu sape..sorry .)
4.Demo hias kek.


alhamdullilah helwa berjaya mengadakan aktiviti demo hias kek pada hari sabtu yang lepas.kehadiran pada hari itu amatlah memberangsangkan....sebelum aktiviti tu kitaorang membaca yassin untuk dr emma yang sakit setelah selamat melahirkan baby.

Demo hias kek ni dikendali oleh puan fahimah yang memang terkenal dengan hiasan kek yg cantik2....teliti sungguh!!!!...kita2 anak murid nie main tibai je....konon2 nak buat kek bakul....tapi tak tahu lah jadi apa dah rupanya setelah sorang2 bergilir nak menunjukkan skill..hehhehehe....gabra le tu...

selain tu aktiviti yg tak dirancang.....demo memakai tudung....oleh puan sue..lawak betul!!!!!.kak mona dgn rela hati jadi modelnya... habis laku tudung sue yek...mcm goreng pisang panas

akhir sekali....mmmm....tu jelah kot.

ps:kalau imah tak keberatan tulis lah nama ajk baru yang dilantik tu....
eh tak per ke fizah tulis nie(saya bukan ajk).....jalan jelah yek..heheheh




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net